Красный Путь, 5 Reserv: 211-145 Banquet service: 50-96-96 Delivery: 63-41-41 Work hour: вс.-чт. 12:00-01:00, пт.-сб. 12:00-03:00

Ресторан BASE | Первый среди ресторанов Омска, по рейтингу Forbes

Fish and seafood

ЖИВЫЕ УСТРИЦЫ / RAW OYSTERS

1 piece

590

At your wish oysters may be served alive with a lemon
and white wine vinegar, grilled or under Bеchamel sauce

МОРЕПРОДУКТЫ ГРИЛЬ / НА ПАРУ / GRILLED SEAFOOD / STEAMED

Тигровые креветки / Tiger prawns

100 g

890

Морские гребешки / Sea scallops

100 g

1190

Кальмары / Calamari

100 g

1190

Осьминог / Octopus

100 g

1760

ГОРЯЧИЕ БЛЮДА / HOT DISHES

Сибас, запеченный в фольге с травами (от 400 до 700 г) / Sea bass baked in foil with herbs (from 400 to 700 g)

for 100 g of live weight

450

Котлета из рубленого судака / Pikeperch rissole

200/170/30 g

950

Морепродукты со сливочным соусом / Seafood with cream sauce
(from 400 to 700 g)

220 g

1750

РЫБА НА УГЛЯХ, НА ПАРУ, ГОРЯЧЕГО КОПЧЕНИЯ / CHARCOALED FISH, STEAMED, HOT-SMOKING

or 100 g
of live weight

Форель радужная / Rainbow trout (from 400 to 900 g)

290

Омуль байкальский / Arctic cisco (from 300 to 500 g)

290

Дорада / Dorado (from 400 to 700 g)

390

Сибас / Sea bass (from 400 to 700 g)

390

Стерлядь / Sterlet (from 200 to 700 g)

390

Барабулька / Red mullet (from 200 to 500 g)

490

Тюрбо / Turbot (from 500 to 900 g)

790

Preparation time about 40 min.